- Berichten
- 16
Vandaag een cake van kippendijen gemaakt. 
Een cakeblik gevuld met:
Ontbijtspek, gekruide kippendijen, rode/groene paprika, uien, champignons, 2 teentjes knoflook.
Opgebouwd in lagen.
		
		
	
	
		 
	
Indirect op de kamado op 120/130 graden tot een kerntemperatuur van 55 graden.
		 
	
Daarna uit het blik, om de 15 minuten ingesmeerd met de sap die er af kwam gemengd met bbq saus.
		 
	
Tot een kerntemperatuur van 75 graden…
		 
	
In plakken gesneden… heerlijk en vult ongelooflijk!
		 
	
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
	
		
			
		
		
	
				
			Een cakeblik gevuld met:
Ontbijtspek, gekruide kippendijen, rode/groene paprika, uien, champignons, 2 teentjes knoflook.
Opgebouwd in lagen.
 
	Indirect op de kamado op 120/130 graden tot een kerntemperatuur van 55 graden.
 
	Daarna uit het blik, om de 15 minuten ingesmeerd met de sap die er af kwam gemengd met bbq saus.
 
	Tot een kerntemperatuur van 75 graden…
 
	In plakken gesneden… heerlijk en vult ongelooflijk!
 
	Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 
 
		
 
 
		 
 
		 . Het is altijd wel oppassen welke kruiden je gebruikt. De eerste keer was mijn cake veel te zout. Terwijl ik absoluut geen (los) zout gebruikt had. Maar het spek en de kipkruiden vind ik al teveel worden. Gebruik nu voornamelijk kruiden die weinig tot geen zout bevatten.
. Het is altijd wel oppassen welke kruiden je gebruikt. De eerste keer was mijn cake veel te zout. Terwijl ik absoluut geen (los) zout gebruikt had. Maar het spek en de kipkruiden vind ik al teveel worden. Gebruik nu voornamelijk kruiden die weinig tot geen zout bevatten. 
		 
 
		