Richard Sellelof
Tondelzoeker
- Berichten
- 20
Lang geleden dat ik nog eens op het forum kwam. Ik vergeet vaak foto's te trekken van het proces. Laat staan van het resultaat. Maar na weer eens lang op het forum te zitten om ideetjes op te doen leek het me nodig om zelf ook nog eens te posten. Niets vernieuwend maar wel sappig en lekker 
De foto's spreken voor zich denk ik.
Dome temp: rond de 160°C (vaak iets meer, winderige dag vandaag in A'pen), kerntemp: 72°C, rub: Verstegen kip (kidsproof), lak: BBR chipotle bbq saus, appelhout
Dankbare hap en ziet er fancy uit.

De foto's spreken voor zich denk ik.
Dome temp: rond de 160°C (vaak iets meer, winderige dag vandaag in A'pen), kerntemp: 72°C, rub: Verstegen kip (kidsproof), lak: BBR chipotle bbq saus, appelhout
Dankbare hap en ziet er fancy uit.