- Berichten
- 1.323
Lekker man, regenachtige dag niks op de planning,13:00 thuis en klaar met werken.
Kipkebab it is, Woensdagavond kipdijfilet uit de vriezer gehaald en in een bak in de koelkast gezet.
Donderdagavond de kip gemarineerd met; sojasaus, knoflookpoeder, uienpoeder, suiker, 5 spices dit alles samen in een bak met de kipdij.
Vrijdag 14:30 Q aangestoken indirect op 190*c
Kip aan het spit, wat japanse kipkruide erop (niet te veel ) en draaie maar.
Rond 15:00 erop en 16:40 was die mooi op kerntemperatuur 72 in het dikste stuk.
Heerlijk! beetje salade erbij, aardappeltoefje voor de smaak.
Van de 1000gr bruto bleef er zo'n 720 gram netto over. Was wel benieuwd
Vooral de donkere stukjes, heerlijk had wel wat weg van goed gebakke spek.
Kipkebab it is, Woensdagavond kipdijfilet uit de vriezer gehaald en in een bak in de koelkast gezet.
Donderdagavond de kip gemarineerd met; sojasaus, knoflookpoeder, uienpoeder, suiker, 5 spices dit alles samen in een bak met de kipdij.
Vrijdag 14:30 Q aangestoken indirect op 190*c
Kip aan het spit, wat japanse kipkruide erop (niet te veel ) en draaie maar.
Rond 15:00 erop en 16:40 was die mooi op kerntemperatuur 72 in het dikste stuk.
Heerlijk! beetje salade erbij, aardappeltoefje voor de smaak.
Van de 1000gr bruto bleef er zo'n 720 gram netto over. Was wel benieuwd

Vooral de donkere stukjes, heerlijk had wel wat weg van goed gebakke spek.