BasBQ
Beef en Steak

Kipfilet Prosciutto di Parma

 

Roadkill

Vuurmaker
Berichten
68
Vandaag een simpel maar o zo lekker gerecht gemaakt op de Weber. Kipfilets in Parmaham.

Gevuld met ricotta en parrano kaas. Bestrooid met Himalaya zout, gemalen zwarte peper en italiaanse kruiden.





Handjevol appelhout voor de rooksmaak



Het eindresultaat:



Heerlijk!

 
Die ga ik hier niet laten zien, moet ik het morgen direct maken en ik heb even geen tijd ;) Maar wat ziet dit er lekker uit zeg!
 
Hey.... Deze foto's had ik net via FB opgeslagen haha. Op de TODO dus!
 
Looks good!!!
Op welke temperatuur heb je ze gegaard?
 
Ridevi71 zei:
Looks good!!!
Op welke temperatuur heb je ze gegaard?

Temperatuur mooi constant rond de 170/175 graden (meter in het deksel), indirect op het vuur. Tijd is afhankelijk van de dikte van de filet en hoeveelheid vulling, duurde bij mij zo'n 50 minuten.
 
Terug
Bovenaan Onderaan