Vandaag voor het eerste keer de BGE gebruikt. Vanochtend het gietijzer voor het eerst ingebrand en de kippendijen gemarineerd. Ik weet niet of ik het kipdöner mag noemen, of kippendijen met döner kruiden.
Eerst de kippendijen een kwartier indirect bereid. Vervolgens heb ik ze afgegrild. Heerlijk op het gietijzer. Lekker mals, maar knapperig van buiten.
Vervolgens heb ik de paprika gegrild en de broodjes opgewarmd. Geserveerd met zelfgemaakte knoflooksaus. Het resultaat was heerlijk.
Morgen voor het eerst low en slow met de bbq. Spareribs staan dan op het programma.
Eerst de kippendijen een kwartier indirect bereid. Vervolgens heb ik ze afgegrild. Heerlijk op het gietijzer. Lekker mals, maar knapperig van buiten.
Vervolgens heb ik de paprika gegrild en de broodjes opgewarmd. Geserveerd met zelfgemaakte knoflooksaus. Het resultaat was heerlijk.
Morgen voor het eerst low en slow met de bbq. Spareribs staan dan op het programma.