BasBQ
Beef en Steak

Kipdöner - eerste keer met de BGE

 

Blackk

Vuurmaker
Berichten
58
Vandaag voor het eerste keer de BGE gebruikt. Vanochtend het gietijzer voor het eerst ingebrand en de kippendijen gemarineerd. Ik weet niet of ik het kipdöner mag noemen, of kippendijen met döner kruiden.

Eerst de kippendijen een kwartier indirect bereid. Vervolgens heb ik ze afgegrild. Heerlijk op het gietijzer. Lekker mals, maar knapperig van buiten.

Vervolgens heb ik de paprika gegrild en de broodjes opgewarmd. Geserveerd met zelfgemaakte knoflooksaus. Het resultaat was heerlijk.

Morgen voor het eerst low en slow met de bbq. Spareribs staan dan op het programma.

20220415_174054.jpg


20220415_180019.jpg


20220415_180548.jpg


20220415_181502.jpg
 
Mooie eerste run.

Lekker met niveaus gespeeld.
 
goeie start. Lekker
 
Mooie opstelling. Das vast genieten geweest om daarmee te spelen.
En nog lekker eten ook. Top
 
Mooie opstelling. Das vast genieten geweest om daarmee te spelen.
En nog lekker eten ook. Top
Ja was top. Super blij met de BBQ. Wat een stabiliteit en aanzienlijk makkelijker om temperatuur in te stellen ten opzichte van een kogel BBQ.
 
Laatst bewerkt:
Lekker broodje kip 😃 paprika is erg lekker erbij maar uien en champignons ook 🤔 die mis ik eigenlijk nog.
 
Wat een lekker broodje! Dat lust ik ook wel.
 
Jij mag dit gewoon kipdöner noemen hoor. Ziet er erg lekker uit. Lust ik 😎
 
Terug
Bovenaan Onderaan