BasBQ
Beef en Steak

Kipburger met gorgonzola

 
 

Spiffs

Pitmaster
Berichten
627
Vandaag mijn gehaktmolen op mijn keukenmachine maar eens uitgeprobeerd, kippendijen er door heen, maar daar had hij best moeite mee, hoorde net al, dat ik het vlees beter wat kan aanvriezen, dat snijdt makelijker.

Door al het geklooi, gehaktmolen openmaken, messen etc schoonmaken en weer proberen, was mijn wga behoorlijk in temp gezakt, dus dan maar de gasser even aangestoken.

uien mee gegrild en op het laatst een plak gorgonzola mee laten smelten.

Beetje mayo met mosterd vermengd en op het broodje gesmeerd, mwah heb slechtere lunches gehad :)

e5a5a07f.jpg


f84b2dbb.jpg


9b350ecf.jpg


7afcfa84.jpg
 
Dat ziet er goed uit.Nu weet ik ook wat ik met me kippendijen ga doen.
 
Betrap me er net op dat ik het scherm loop af te likken  ??? ???
 
Op de gorgonzola na heerlijk Marc :D
 
noskos zei:
Op de gorgonzola na heerlijk Marc :D

Ik weet niet wat het is, maar ziet er heerlijk uit.
 
@Marc, LOL
 
Dat is echt wel het proberen waard Marc. (ziet er top uit)
(ben idd ook niet echt overtuigd van de Gorgonzola)
Eerst maar eens met een minder overheersend smeltkaasje proberen  :)

Heb je nog iets gebruikt, om de kipburger bijeen te houden (e.o.a. mengsel ?)

Mac
 
Ja, en omdat ik wat haast had en het niet lang in de koelkast kon opstijven en omdat het gehakt erg vochtig was (volgende keer blokjes kip even aanvriezen) heb ik er per burger 1 beschuitje doorheen gekruimeld, verder alleen peper en zout. mayo met wat mosterd mengen, op het laatst een plak gorgonzola mee laten smelten en thats it, erg lekker!
 
Terug
Bovenaan Onderaan