- Berichten
- 317
Vrienden!
Al even een spit in huis maar na de buikspek niet meer gebruikt. Het is ook een gedoe; kiezen tussen alle gerechten en bbq-gadgets. Maar vandaag was het dan zo ver: kip van het spit.
Vrijdagochtend kip in een natte pekel. Zaterdagochtend droog gedept en in de droge rub.
Kamado aan en draaien maar. Veel meer valt er eigenlijk niet over te zeggen. Anders dan: natte pekel geeft echt een nieuwe dimensie aan de kip. Heerlijk!! Natuurlijk met een boter-whiskey sausje.
		 
	
		 
	
Tot de volgende
		 
	
	
		
			
		
		
	
				
			Al even een spit in huis maar na de buikspek niet meer gebruikt. Het is ook een gedoe; kiezen tussen alle gerechten en bbq-gadgets. Maar vandaag was het dan zo ver: kip van het spit.
Vrijdagochtend kip in een natte pekel. Zaterdagochtend droog gedept en in de droge rub.
Kamado aan en draaien maar. Veel meer valt er eigenlijk niet over te zeggen. Anders dan: natte pekel geeft echt een nieuwe dimensie aan de kip. Heerlijk!! Natuurlijk met een boter-whiskey sausje.
Tot de volgende
 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 
 
		