- Berichten
- 2.559

Hallo BBQvrienden
Hierbij het recept voor de pesto-kipfilet in Italiaanse ham
Ingrediënten
4 kipfilets
groene pesto
koriander poeder
limoen rasp/zeste
olijfolie
peper
zout
2 pakjes Italiaanse ham
Bereiding:
vlinder de kipfilet zo plat mogelijk
smeer de kipfilet dun in met pesto
rol de kipfilet weer op naar zijn oorspronkelijke vorm
bestrooi met peper, weinig zout (ham is ook al zoutig) en koriander
rasp limoenschil over de kipfilet (alleen het groen, het witte is bitter)
een paar druppels olijfolie per kipfilet (dan plakt de ham beter)
ruim omwikkelen met Italiaanse ham
Indirect op 120 gr. C. tot een kern van 70 gr. C. Tijdens het garen licht roken met kersenhout voor een fijne rook smaak.
De illustraties:





Smakelijk!
Gloeiende groet
Camiel de barbecueman