BasBQ
Beef en Steak

Kip: Murgh tandoori, murgh korma en pompoen puree en naan

noskos

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
 
 
Berichten
11.207
Ziet er heerlijk uit! Kan het zowat ruiken.
 

Ewald

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
Berichten
3.756
Sander, wat een prachtige reportage met een schitterend resultaat.
 

Marcozld

Stoker
 
Berichten
410
Sluit mij aan bij Ewald... geweldig vastgelegd. Dat nog even los van de smaak van het eten en de biertjes  ;).
Grz.
 

Sander72

BBQ Junkie
 
 
 
 
 
Berichten
5.420
McPeet zei:
WOW, prachtig gerecht en heerlijke foto's.
Nog wat gedaan met de pompoenpitten? Ik rooster ze vaak met wat venkelzaadjes en gedroogde rode peper. Heerlijk bij een biertje

Dank je Peet, wat een leuk idee... eerst drogen en dan in een pannetje roosteren zeker?
Ik koop ze vaak maar heb dat nog nooit zelf gedaan.
 

Sander72

BBQ Junkie
 
 
 
 
 
Berichten
5.420
KamadoNovice zei:
Voor mij 1 van de top rapportages van de laatste tijd. Heb je wel eens overwogen om een boek te maken met BBQ foto's en gerechten die combineren met bier/wijn. Zou gelijk paar exemplaren kopen. Geweldig om te zien. Dank voor je post

Dank je Novice, het was een heerlijke dag in de tuin. Muts op bij aanvang maar later in de zon echt genieten!
Ik vind een biertje buiten bij de BBQ ??n van de zaligste dingen die er zijn. Ik prijs me gelukkig met mijn afdakje!

Daar zijn al boeken genoeg van denk ik, al vind ik het een ontzettend leuk idee!
 

Jorte

Pitmaster
 
 
Berichten
951
Tja, kijk....weer zo'n rapportage waarvan ik gruwelijk jaloers word.....
Maar....hoe kom je aan Italiaans biergist????
(volgens mij gebruikt een hooggewaardeerde emeritus dit in het pizzadeeg)
En kan je dat 1 op 1 vervangen door droge/instant gist?
 

Sander72

BBQ Junkie
 
 
 
 
 
Berichten
5.420
Jorte zei:
Tja, kijk....weer zo'n rapportage waarvan ik gruwelijk jaloers word.....
Maar....hoe kom je aan Italiaans biergist????
(volgens mij gebruikt een hooggewaardeerde emeritus dit in het pizzadeeg)
En kan je dat 1 op 1 vervangen door droge/instant gist?

Dank Jortmaster!
Klopt, ik kreeg die tip ook van haar. Vervolgens ging ik op vakantie met als missie alcohol en biergist and lots of it!
Kan je inderdaad prima vervangen door gewone droge gist.
 

Sander72

BBQ Junkie
 
 
 
 
 
Berichten
5.420
Ceriel zei:
Wel veel werk voor kip met rijst.... :p

Ach, werk... er is rottiger werk hoor!  ;)
 

noskos

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
 
 
Berichten
11.207
Da's toch geen werk? Dat is leuk :-D
 

Hans

BBQ Junkie
 
 
 
Berichten
5.365
Werken kan toch ook wel leuk zijn. ;) :D
 

Veen

Stoker
 
 
 
Berichten
274
Prachtig verslag! Hij gaat op de To-Do
 
Bovenaan Onderaan