BasBQ
Beef en Steak

Kip met ketjapmarina

 
 

Mark b

Stoker
Berichten
381
Nadat m’n kippendijen anderhalve dag in de marinade hadden gelegen mochten ze aan m’n spiesen voor op de rotisserie
fc112dd8-5716-4a12-8506-a2663f505fae.jpeg

Lekker marinade gemaakt van ketjap,ui,knoflook,paprika poeder en klein scheutje tabasco

IMG_6122.jpeg
De temperatuur zou rond de 140 moeten zijn maar dit vind ik lastig,zelfs met de onderste schuif nagenoeg dicht schoot hij toch door dus klep open gezet om een beetje warmte kwijt te kunnen maar toch de garing te behouden.
Na een minuut of 35 even de sensor er in om te meten en de kerntemperatuur van 71 graden was er.
Alleen wat satesaus er bij,en man wat was t lekker,lekker mals met hier en daar een kauwerig stukje.
Zeker voor herhaling vatbaar en ook op een feestje zou dit het goed doen 👍

IMG_6124.jpeg


IMG_6121.jpeg
 
Terug
Bovenaan Onderaan