- Berichten
- 196
Dit weekend me weer eens aan de kip gewaagd.
Vorig expiriment al in mn introductiepost gezet, die was "mwoah"
Dat moest dus beter, dus maar weer een nieuwe poging;
Ingredienten
- Kipkluiven
- BBQ saus als rub (kant-en-klare dit keer)
- Groente-ratatouille met kruiden/zout seasoning erbij.
Bereidingswijze
De OTP indirect geladen met houtskool/briketten (80/20) en in het midden een lekbak met water. Vorig expiriment was wat droog uitgevallen, dus daaar even voorzorgen voor genomen dit keer.
Ongeveer een kwartiertje indirect, toen voelden ze nog lekker soepel aan. Gok genomen en ze eraf gehaald.
Perfect mals en sappig! Best een beetje trots op. Kip is toch altijd mn achilleshiel, maar nu eindelijk eens goed gelukt!
Geserveerd met de ratatouille en frietjes, heerlijk gesmuld!
Vorig expiriment al in mn introductiepost gezet, die was "mwoah"
Dat moest dus beter, dus maar weer een nieuwe poging;
Ingredienten
- Kipkluiven
- BBQ saus als rub (kant-en-klare dit keer)
- Groente-ratatouille met kruiden/zout seasoning erbij.
Bereidingswijze
De OTP indirect geladen met houtskool/briketten (80/20) en in het midden een lekbak met water. Vorig expiriment was wat droog uitgevallen, dus daaar even voorzorgen voor genomen dit keer.
Ongeveer een kwartiertje indirect, toen voelden ze nog lekker soepel aan. Gok genomen en ze eraf gehaald.
Perfect mals en sappig! Best een beetje trots op. Kip is toch altijd mn achilleshiel, maar nu eindelijk eens goed gelukt!
Geserveerd met de ratatouille en frietjes, heerlijk gesmuld!