- Berichten
- 5.548
Hallo mede bbq-ers.
Wat een mooi weekend
Dus prima weer om eens wat nieuws te proberen op de bbq.
Via een link naar YouTube kwam ik deze kip tegen niet gewoon op het rooster maar als complete maaltijd met aardappeltjes en groente.
https://www.youtube.com/watch?v=ZO418kiK0tk
Leuk om te doen en we hebben er fijn van genoten.
Lag nog een lekkere Polderhoen in de vriezer die we gisteren ontdooid hebben.
Gisterenavond in de kippenrub gezet, dat rook al heerlijk en vanmorgen op de Q.
De plaatjes van vandaag zeggen meer dan m'n verhaaltje.
Het was weer heerlijk met een glaasje witte wijn en toetje na (helaas geen foto :blush
Als er iemand is die dit ook wil maken de volgende tips.
De worteltjes uit de groente eerst wat voorgaren want die waren best nog aan de harde kant en de dome temperatuur verhogen naar ? 145 a 150 gr. C anders lukt het niet in de aangegeven 1? uur.
Leuk dat jullie meekeken.
Grts, Hans.
Wat een mooi weekend
Dus prima weer om eens wat nieuws te proberen op de bbq.
Via een link naar YouTube kwam ik deze kip tegen niet gewoon op het rooster maar als complete maaltijd met aardappeltjes en groente.
https://www.youtube.com/watch?v=ZO418kiK0tk
Leuk om te doen en we hebben er fijn van genoten.
Lag nog een lekkere Polderhoen in de vriezer die we gisteren ontdooid hebben.
Gisterenavond in de kippenrub gezet, dat rook al heerlijk en vanmorgen op de Q.
De plaatjes van vandaag zeggen meer dan m'n verhaaltje.
Het was weer heerlijk met een glaasje witte wijn en toetje na (helaas geen foto :blush
Als er iemand is die dit ook wil maken de volgende tips.
De worteltjes uit de groente eerst wat voorgaren want die waren best nog aan de harde kant en de dome temperatuur verhogen naar ? 145 a 150 gr. C anders lukt het niet in de aangegeven 1? uur.
Leuk dat jullie meekeken.
Grts, Hans.