In mijn kerstpakket een (extra) pizzasteen, pizzasnijder, pizzaschep en de ingrediënten voor de pizzabodem gekregen --> dit moeten we uitproberen.
Een eenvoudig recept voor deze bodem maar resultaat was (te) knapperig naar mijn mening. Wel smaakvol.
Als toetjeAnanas in een Rum, Bastard suiker, water dressing (lekker zoet!)
Recept was:
deeg + water / beetje olijfolie, 1.5 uur rijzen.
Kneden en 30min rijzen.
Deeg 15min. garen een voorverwarmde pizzasteen (200graden gehanteerd; heb de bovenkant ingesmeerd met olijfolie en met een vork ingeprikt)
hierna passato + toppings toevoegen -> 5-10min garen.
1x pizza meat
1x pizza Tonno / Hawai gemaakt.
Garen op de pizzasteen
Resultaat na 15min 200graden
Toppings pizza 1
Laatste 5 min
Klaar om te serveren
Toetje,
Ananas aangrillen
Een eenvoudig recept voor deze bodem maar resultaat was (te) knapperig naar mijn mening. Wel smaakvol.
Als toetjeAnanas in een Rum, Bastard suiker, water dressing (lekker zoet!)
Recept was:
deeg + water / beetje olijfolie, 1.5 uur rijzen.
Kneden en 30min rijzen.
Deeg 15min. garen een voorverwarmde pizzasteen (200graden gehanteerd; heb de bovenkant ingesmeerd met olijfolie en met een vork ingeprikt)
hierna passato + toppings toevoegen -> 5-10min garen.
1x pizza meat
1x pizza Tonno / Hawai gemaakt.
Garen op de pizzasteen
Resultaat na 15min 200graden
Toppings pizza 1
Laatste 5 min
Klaar om te serveren
Toetje,
Ananas aangrillen