- Berichten
- 695
Hou hoi..
Zoals al 5 jaar, eten wij elke kerst graag een hammetje..na het gemartel van vorig jaar..kwam ik deze keer een reeds gepekelde livar ham tegen.. dit leek me een prima keus.
Bij het openen van de verpakking, zag ik dat het swoerd er nog aan zat.. potdikke..dit heb ik niet besteld.. dit staat ook niet vermeld. Dit vinden wij ook niet lekker, dus heb weg ermee. Wel een beetje jammer.. van de 2.5 kilo..kon er 750 gram aan huid en vet weg.
Gekukkig zijn we met ze 2..want anders had je mooi tekort gekomen.
Afijn..na het opknappen van de ham..een mooi ruitje gesneden, zodat de glace fijn blijft zitten.
Voorzien van kosmos hony killer bee.
De Joe met slowroller op 110 met een dik blok appel en klein blokje kers voor de kleur..
Na verloop van tijd.. kon ik indoor al de heerlijke glace maken..elk jaar zeg ik het weer.. warom alleen met kerst??
Tijd voor een drankje..
Ik had 4 uur voor de ham gerekend ( gezien vorige keren)
Alleen besloot dit turbo hammetje al met 2 uur de 60 graden aan te tikken.
Tijd voor een likje glace..
Bij 65 graden zag die er zo uit..
Tijd om hem aan te snijden..
Zoals al 5 jaar, eten wij elke kerst graag een hammetje..na het gemartel van vorig jaar..kwam ik deze keer een reeds gepekelde livar ham tegen.. dit leek me een prima keus.
Bij het openen van de verpakking, zag ik dat het swoerd er nog aan zat.. potdikke..dit heb ik niet besteld.. dit staat ook niet vermeld. Dit vinden wij ook niet lekker, dus heb weg ermee. Wel een beetje jammer.. van de 2.5 kilo..kon er 750 gram aan huid en vet weg.
Gekukkig zijn we met ze 2..want anders had je mooi tekort gekomen.
Afijn..na het opknappen van de ham..een mooi ruitje gesneden, zodat de glace fijn blijft zitten.
Voorzien van kosmos hony killer bee.
De Joe met slowroller op 110 met een dik blok appel en klein blokje kers voor de kleur..
Na verloop van tijd.. kon ik indoor al de heerlijke glace maken..elk jaar zeg ik het weer.. warom alleen met kerst??
Tijd voor een drankje..
Ik had 4 uur voor de ham gerekend ( gezien vorige keren)
Alleen besloot dit turbo hammetje al met 2 uur de 60 graden aan te tikken.
Tijd voor een likje glace..
Bij 65 graden zag die er zo uit..
Tijd om hem aan te snijden..