BasBQ
Beef en Steak

Kerstdiner: Beenham en Bavetterollade (met actie foto)

 

FJP84

Kooltjesharker
Berichten
173
Ik start alvast in de rookkamer. Vandaag op het menu beenham en bavetterollade met parmaham, spinazie, balsamicochampiontapenade.

Vlinderen vergt nog oefening, ik ben bang dat de vulling te nat wordt, maar we gaan het zien.

Alles indirect bavette tot 56c en beenham tot 65c kern.

60376e706c62dc253923b577611c6675.jpg


065ca676c390b015ed7940ff4c0c0939.jpg


552644d8c3a9af0ba0d6f4365b783645.jpg



Rond 15.30u op de Q

Verstuurd vanaf mijn SM-A325F met Tapatalk
 
Het is weer supergoed gelukt. Het vlees was eerder klaar dan gepland en het heeft daardoor uiteindelijk een ruim half uur gerust onder wat aluminiumfolie. De beenham was botermals, net als de bavette die perfect rosé was. Het was weer genieten!

Uiteindelijk paste alles op het rooster en heb ik de grill extentender niet hoeven te gebruiken. Staaltje: het maximale uit de compacte kamado halen.
b94d76de21b0ee5cbd67d9e15d05e18f.jpg
adda85fb5df0ba0be79c661cb4066560.jpg
807a670c6e39f7b2315e59fecb9aacd6.jpg
6f7396e7ba153dd23c6b59fa627773fb.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-A325F met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan