BasBQ
Beef en Steak

Kerst vleesch

 

drdre67

Stoker
Berichten
303
Al een tijdje niets meer gepost ivm bezigheden buitenshuis.
Maar hierbij ook nog wat plaatjes van mijn/onze kerst bbq.
Na wat overleg  is  het traag gegaard buikspek, cote  de boeuf (Rubia Gallega),haricot verts in spek en hasselback aardappels geworden.
Voor de kids wat spiesjes.
Buikspek paar uurtjes op 90 graden laten  roken met wat kers/pruim tot een kerntemperatuur van 72 graden.
Eraf gehaald en laten afkoelen, plakjes gesneden en deze even snel gegrild net voor het opdienen.
De cote de boeuf ook lekker langzaam naar 48 graden gebracht en ook deze nog even van streepjes voorzien .
Laten rusten en ook in plakken gesneden.
Ondertussen op de weber de hasselback en haricot verts gefabriceerd.
Niet zulke mooie plaatjes deze keer want  was redelijk heen en weer lopen en wilde graag ook warm eten .
We hebben  er wel weer lekker van gegeten.

ceb9eff1b7df454a959ec3ee78af8f11.jpg


574efcfddb8ec8e7b7548c55a84b9e92.jpg


9396da06af2f525602ed728a57308f51.jpg


a66cda38d7796d0fc189c4c138100e7f.jpg


1d64938e056c95abf982ced73defad43.jpg


0a396df082594e6fa8774a24abb815a2.jpg


34ab8656303f872d587437fa474c5468.jpg


a5cf0c3309d65defeb073524cade6ee8.jpg


En weer dank voor uw aandacht.
 
Ziet er lekker uit :)
 
Ziet er goed uit. De boontjes met spek stonden ook bij ons op 't program (maar dan uit de oven).
Grz.
 
Een heel erg smakelijke hap.
De cote de boeuf ziet er ook prima uit.
Wat zal die lekker gesmaakt hebben.  :) !
 
Ziet er allemaal goed uit!
 
Marcozld zei:
Ziet er goed uit. De boontjes met spek stonden ook bij ons op 't program (maar dan uit de oven).
Grz.


Ook lekker. :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan