- Berichten
- 46
Goedendag,
ik ben eigenlijk op zoek naar inspiratie / advies.
als alles door gaat gaan we met de familie kerst vieren en ik wil graag een lekker BBQ gerecht maken, alleen op de locatie van het diner is geen BBQ ter beschikking.
dus ik moet iets een dag of 2 / 3 van te voren maken, kan bewaren en dan kan opwarmen en dat het nog steeds lekker is.
Pulled pork bijv. kan ik wel roken en dan op de dag zelf nog in de oven op temperatuur laten komen en pullen.
maar pulled pork zijn ze ondertussen wel gewend van mij dus zoek iets anders.
ik dacht zelf iets van een bavette rollade, of porchetta, maar ik weet niet of dat dat kan met zo'n gerecht.
dus, zijn er mensen die hier ervaring mee hebben? of suggesties voor recepten waarbij ik het een dag of 2 van te voren kan maken en dan kan opwarmen?
ps. als dit al ergens gevraagd is, sorry heb gezocht maar kon niks vinden, een linkje naar dat topic zie ik dan graag
ik ben eigenlijk op zoek naar inspiratie / advies.
als alles door gaat gaan we met de familie kerst vieren en ik wil graag een lekker BBQ gerecht maken, alleen op de locatie van het diner is geen BBQ ter beschikking.
dus ik moet iets een dag of 2 / 3 van te voren maken, kan bewaren en dan kan opwarmen en dat het nog steeds lekker is.
Pulled pork bijv. kan ik wel roken en dan op de dag zelf nog in de oven op temperatuur laten komen en pullen.
maar pulled pork zijn ze ondertussen wel gewend van mij dus zoek iets anders.

ik dacht zelf iets van een bavette rollade, of porchetta, maar ik weet niet of dat dat kan met zo'n gerecht.
dus, zijn er mensen die hier ervaring mee hebben? of suggesties voor recepten waarbij ik het een dag of 2 van te voren kan maken en dan kan opwarmen?
ps. als dit al ergens gevraagd is, sorry heb gezocht maar kon niks vinden, een linkje naar dat topic zie ik dan graag
