BasBQ
Beef en Steak

Kent iemand dit recept?

Geen idee hoe het smaakt Ron, laat je het ons weten ;)
 
Ja dat doe ik dan wel, maar ik vind het zo bijzonder met de oesters.
 
Grappig. Ik heb deze inderdaad wel eens gemaakt, zo'n 3 jaar geleden...

bb16e8a6.jpg


Wat ik me er van herinner is dat je de oester niet terugproeft. De andere ingredi?nten hebben gewoon veel overheersender smaken...
Het was wel een leuke verrassing voor de gasten toen.
 
Ik wel eens zoiets gewikkeld in bacon  en gevuld met roomkaas gemaakt ipv op  een stokje. Was erg lekker, volgens mij stond het zelfs in een boek van Steven als ik me niet vergis.
 
Als iemand een filmpje heeft hoe een verse oester in de bacon wordt gewikkeld, houd ik mij aanbevolen.
Verder dan uit de schelp slurpen ben ik met verse oesters nooit gekomen.
 
Je kunt toch uitgebakken spekjes in je oester doen en dan grillen? Kom ik nog weleens tegen.
 
Bijvoorbeeld zo'n variant op oysters rockefeller met bacon.
http://www.foodnetwork.com/recipes/emeril-live/cast-iron-baked-oysters-rockefeller-bacon-trinity-creamy-dijon-spinach-and-parmesan-bread-crumbs-recipe/index.html
En dan in de schelp op de bbq.
 
Terug
Bovenaan Onderaan