Kamado Rai
Tondelzoeker
- Berichten
- 2
Goedemorgen allen,
Ik volg het forum al een tijdje, echter vond ik het wel tijd om mij nu "officieel" aan te melden aangezien ik sinds 3 maanden een trotse eigenaar ben van een Kamado Joe Classic II.
Ik ben Raimond, inmiddels 39 jaar, vader van 3 dochters en kom uit een klein dorpje tussen Rotterdam en Dordrecht.
Heb dus tegenwoordig een Kamado Joe Classic II, hiervoor jaren een Weber Bar -B Kettle (57cm) gebruikt. Overigens nog steeds in bezit.
Dingen die ik o.a. al gemaakt heb op de Kamado Joe:
Noskos Pulled Pork, Pulled Chicken, Beercan Chicken (incl wedges en groente), Noskos spareRibs, Asian spareribs, Iberico ribs, diamanthaas, picanha, zalmfilet van cederhoutenplankjes, pizza's. Sommige incl bijgerechten van de Kamado.
Dus we zijn aardig op weg ;-)
Ik hoop hier een hoop gebruik tips terug te vinden en natuurlijk lekkere recepten te kunnen vinden en te kunnen delen ;-).
Grt,
Raimond
Ik volg het forum al een tijdje, echter vond ik het wel tijd om mij nu "officieel" aan te melden aangezien ik sinds 3 maanden een trotse eigenaar ben van een Kamado Joe Classic II.
Ik ben Raimond, inmiddels 39 jaar, vader van 3 dochters en kom uit een klein dorpje tussen Rotterdam en Dordrecht.
Heb dus tegenwoordig een Kamado Joe Classic II, hiervoor jaren een Weber Bar -B Kettle (57cm) gebruikt. Overigens nog steeds in bezit.
Dingen die ik o.a. al gemaakt heb op de Kamado Joe:
Noskos Pulled Pork, Pulled Chicken, Beercan Chicken (incl wedges en groente), Noskos spareRibs, Asian spareribs, Iberico ribs, diamanthaas, picanha, zalmfilet van cederhoutenplankjes, pizza's. Sommige incl bijgerechten van de Kamado.
Dus we zijn aardig op weg ;-)
Ik hoop hier een hoop gebruik tips terug te vinden en natuurlijk lekkere recepten te kunnen vinden en te kunnen delen ;-).
Grt,
Raimond