- Berichten
- 137
Ik had nog wat karbonades, en geinspireert door deze site, vond ik het zonde om het in de pan te bakken.
De botten eruit gehaald, maakt het eten makkelijker voor vrouw en kind.
In een standaard rub met toevoeging van rozemarijn extra knoflook honing en olie. paar in koelkast.
Bbq aan, deze keer wat meer ruimte gegeven en oefenen om temperatuur naar 100c te brengen.
Ik moet zeggen die temperatuur blijf ik lastig vinden om laag te krijgen. deze keer maar 1/3 starter briketten beneden bijna helemaal dicht en boven 1/3 open. toch zat temp nog altijd tussen 130-140c
En het eindproduct
De botten eruit gehaald, maakt het eten makkelijker voor vrouw en kind.
In een standaard rub met toevoeging van rozemarijn extra knoflook honing en olie. paar in koelkast.
Bbq aan, deze keer wat meer ruimte gegeven en oefenen om temperatuur naar 100c te brengen.
Ik moet zeggen die temperatuur blijf ik lastig vinden om laag te krijgen. deze keer maar 1/3 starter briketten beneden bijna helemaal dicht en boven 1/3 open. toch zat temp nog altijd tussen 130-140c
En het eindproduct