L
LeoG
Gast
Hoi,
De laatste paar keer dat we hier kip op de BBQ hebben bereid kreeg de kip een hele rare smaak. De smaak kan ik niet omschrijven omdat ik die nergens mee kan vergelijken, ik had het nog nooit geproefd.
Ik vind vlees met weinig kruiden ook lekker (alleen wat zeezout erop vlak voor het opeten en wat rozemarijn op een karbonade bijv.) dus de kip (poot) ging er ongekruid op. Het maakte niet uit of ik hem direct of indirect grilde.
Is kip iets dat gekruid/gemarineerd moet worden op de BBQ of is er een speciale methode vereist? Dit was eigenlijk de hoofdreden dat we de BBQ eruit hebben gedaan, het was gewoon niet te eten.
De eerste uitdaging op onze nieuw te kopen BBQ wordt dus het lekker bereiden van een kippenpoot !
Alvast bedankt!
De laatste paar keer dat we hier kip op de BBQ hebben bereid kreeg de kip een hele rare smaak. De smaak kan ik niet omschrijven omdat ik die nergens mee kan vergelijken, ik had het nog nooit geproefd.
Ik vind vlees met weinig kruiden ook lekker (alleen wat zeezout erop vlak voor het opeten en wat rozemarijn op een karbonade bijv.) dus de kip (poot) ging er ongekruid op. Het maakte niet uit of ik hem direct of indirect grilde.
Is kip iets dat gekruid/gemarineerd moet worden op de BBQ of is er een speciale methode vereist? Dit was eigenlijk de hoofdreden dat we de BBQ eruit hebben gedaan, het was gewoon niet te eten.
De eerste uitdaging op onze nieuw te kopen BBQ wordt dus het lekker bereiden van een kippenpoot !
Alvast bedankt!