Hoi! Leuke site met lekker veel inspirerende recepten en setups van mede liefhebbers. Mijn naam is Marc ben woonachtig in het westen van het land. Na jaren op een Weber 47’er bezig te zijn geweest twee jaar geleden een Weber 57’er gekocht.
Ieder jaar zeg ik tegen mijn vrouw ik wil een Kamado aanschaffen. Dit jaar was haar reactie, waarom doe je het niet gewoon? Dus zo gezegd zo gedaan. In september krijg ik een Big Green Egg in een tafel geleverd voor tussen de twee Webers in. Ben benieuwd of ik die twee BBQ’s dan nog gebruik.
Zodra de Big Green Egg geleverd is zal ik dit draadje aanvullen met foto’s. Tot die tijd struin ik dit forum en diverse andere blogs af op zoek naar tips/recepten en jaloersmakende foto’s.
Veel verder dan een picanha of bavette ven ik nog niet gekomen dus er gaat een wereld voor mij open. Aan het gereedschap zal het niet liggen. Nu nog lekker experimenteren en leren de komende tijd!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Ieder jaar zeg ik tegen mijn vrouw ik wil een Kamado aanschaffen. Dit jaar was haar reactie, waarom doe je het niet gewoon? Dus zo gezegd zo gedaan. In september krijg ik een Big Green Egg in een tafel geleverd voor tussen de twee Webers in. Ben benieuwd of ik die twee BBQ’s dan nog gebruik.
Zodra de Big Green Egg geleverd is zal ik dit draadje aanvullen met foto’s. Tot die tijd struin ik dit forum en diverse andere blogs af op zoek naar tips/recepten en jaloersmakende foto’s.
Veel verder dan een picanha of bavette ven ik nog niet gekomen dus er gaat een wereld voor mij open. Aan het gereedschap zal het niet liggen. Nu nog lekker experimenteren en leren de komende tijd!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk