- Berichten
- 22
Hey iedereen,
Vandaag de eerste keer de nieuwe kamado uitgeprobeerd, van 2 stukken spieringgebraad (1.4kg met been en 1.1kg zonder been) PP gemaakt naar het wedstrijdrecept van @noskos, waarvoor dank
. Gisteren geïnjecteerd en in de rub gezet, vanmorgen om 9u45 op de bbq. Temperatuur heel mooi tussen 110 en 125 kunnen houden (wat een verschil met de weber qua T-controle!) Na 4.5u (op 74°C) in de lak gezet en 2 uur later ingepakt. Rond 18u het kleinste stuk laten rusten en een half uur laten ook het grote stuk van de bbq gehaald. Na het rusten de eindsaus erbij en geserveerd met taco's, tomatensalsa, verse guacamole en zure room. Voor herhaling vatbaar!
Eindresultaat
Gepulled
Gelakt
Vers op de grill
Straks nog kroketjes maken van de overschot naar recept van @Frits
Vandaag de eerste keer de nieuwe kamado uitgeprobeerd, van 2 stukken spieringgebraad (1.4kg met been en 1.1kg zonder been) PP gemaakt naar het wedstrijdrecept van @noskos, waarvoor dank

Eindresultaat
Gepulled
Gelakt
Vers op de grill
Straks nog kroketjes maken van de overschot naar recept van @Frits
Laatst bewerkt: