Na de pulled pork van een paar weken geleden, ga ik vandaag aan de slag met spareribs, volgens het 3-2-1 recept van noskos . De Kamado is inmiddels op temperatuur rond de 107-108 graden, de platen en roosters liggen er in, en e.e.a. heeft de tijd gehad om te stabiliseren.
De ribs zijn spare ribs met ketting van bbquality; deze heb ik ontvliest en ingestrooid met noskos-rub. Bij gebrek aan lekbakje begin ik even zonder - de ribs zien er nu zo uit:
.. ik ben benieuwd! De timer staat op 3 uur, en ik doe even helemaal niets met de kernthermometer. Ik verwacht over een uur of 3 weer een nieuwe foto te posten, tot dan blijft de deksel dicht
De ribs zijn spare ribs met ketting van bbquality; deze heb ik ontvliest en ingestrooid met noskos-rub. Bij gebrek aan lekbakje begin ik even zonder - de ribs zien er nu zo uit:
.. ik ben benieuwd! De timer staat op 3 uur, en ik doe even helemaal niets met de kernthermometer. Ik verwacht over een uur of 3 weer een nieuwe foto te posten, tot dan blijft de deksel dicht
