Beef en Steak

Kamado master in wording ;-)

 

FJP84

Kooltjesharker
Berichten
192
Hoi mijn naam is Frans (36),

BBQ is al langere tijd een culinaire hobby en daarbij ben ik met name gefocust op low & slow en reverse sear.

Spareribs, pulled pork, buikspek, short ribs, cote de boeuf, BCC, Kalkoen, tomahawk, bavette, moinkballs, burgers, pizza, kippenpootjes en zalm op de rookplank zijn al één of meerdere keren de revue gepasseerd op de Weber 47.

High & Fast doe ik nauwelijks meer, op een enkele keer caveman style diamanthaas na. Met name dus grotere porties, kwalitatief vlees om te delen met genodigden (waarvan het aantal nu op dit moment helaas wat beperkt is)

Ik ben al een tijdje actief op het andere BBQ Forum, maar de horizon wat verbreden kan natuurlijk geen kwaad, dus vandaar ook mijn aanmelding bij dit genootschap.

Horizon verbreden is wat ik nu ook ga doen op Q gebied. Woensdag a.s. haal ik de Inferno Compact Kamado met Grill Guru platesetter op. Bewust de compacte variant omdat ik qua tuin en schuur beperkt de ruimte heb, en ik verwacht dat ik een kleinere variant er vaker bij ga pakken dan de Weber nu.

Ik ben van plan om hier uiteraard mijn ervaringen te delen, maar ook om nieuwe ervaringen, inzichten en ideeën op te doen.

Met culinaire 'smoking' groet,

Frans



Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk
 
Welkom bij het genootschap

Nu nog een stip op je horizon, tot woensdag 😊
 
Dank allemaal. Ik zag bij de Action nog een Aszuiger. Is die nodig om de Kamado asvrij te maken of zijn er nog andere slimme manieren?


Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk
 
Ik doe het andersom. Ik gebruik de compressor om alles er uit te blazen. Kwestie van het te doen met wat je hebt
 
Terug
Bovenaan Onderaan