Had een kalkoentje gehaald,om het eens klaar te maken op de WSM.
Ik heb het recept geleend van Noskos zijn site.
Kalkoen was nog net geen 2kg.
Kalkoen in de appel brine.
Uit de koeling na ongeveer 11uur drogen.
En na 1,5uur is de kalkoen 72.c op de WSM bij 160.c
Het kalkoenvlees is heerlijk,lekker sappig.
De vel was taai,ik denk dat de kalkoen toch langer had moeten drogen.
Is voor herhaling vatbaar.
Ik heb het recept geleend van Noskos zijn site.
Kalkoen was nog net geen 2kg.
Kalkoen in de appel brine.

Uit de koeling na ongeveer 11uur drogen.


En na 1,5uur is de kalkoen 72.c op de WSM bij 160.c

Het kalkoenvlees is heerlijk,lekker sappig.
De vel was taai,ik denk dat de kalkoen toch langer had moeten drogen.
Is voor herhaling vatbaar.