Cakr
Sprokkelaar
- Berichten
- 31
Beste mede barbecuers,
Vandaag op de bbq heerlijke kalfs spareribs. De spareribs eerst ontvliesd en ingesmeerd met Noskos spareribs rub en de kamado opgestoken tot 120 graden. Op die manier 2 uurtjes laten roken en daarna ingepakt in aluminium folie. In de aluminium folie zitten roomboter, agave siroop en bastard suiker. Ze zitten nu heerlijk in al die sappen door te garen in de aluminium folie. Het eindresultaat zal ik met jullie delen.
Vandaag op de bbq heerlijke kalfs spareribs. De spareribs eerst ontvliesd en ingesmeerd met Noskos spareribs rub en de kamado opgestoken tot 120 graden. Op die manier 2 uurtjes laten roken en daarna ingepakt in aluminium folie. In de aluminium folie zitten roomboter, agave siroop en bastard suiker. Ze zitten nu heerlijk in al die sappen door te garen in de aluminium folie. Het eindresultaat zal ik met jullie delen.