- Berichten
- 80
Vandaag kalfs riblappen van Eco Fields op de bbq. 2 lappen van elk 400 gram. Denk dat een uurtje of 4 a 5 op zo’n 120 graden voldoende zal zijn.
Ik heb de koffierub van Noskos gemaakt, maar i.p.v. cayennepeper heb ik milde chilipeper gebruikt.
BBQ op 120/125 graden gebracht en appelchunck erbij. Ligt er inmiddels ruim anderhalf uur op. Over een uur of 2,5 a 3 eens zien hoe mals het is en dan beslissen of we het vanavond “gewoon” als vlees eten of dat ik er “pulled” van maak.
Ik heb de koffierub van Noskos gemaakt, maar i.p.v. cayennepeper heb ik milde chilipeper gebruikt.
BBQ op 120/125 graden gebracht en appelchunck erbij. Ligt er inmiddels ruim anderhalf uur op. Over een uur of 2,5 a 3 eens zien hoe mals het is en dan beslissen of we het vanavond “gewoon” als vlees eten of dat ik er “pulled” van maak.