- Berichten
- 2.746
Uit het boek van jord althuizen burgers & bbq bites het recept kabeljauw taco’s wel een klein beetje aangepast voor corina anders te pittig.
In het boek kabeljauw filets maar ik heb kabeljauw haasjes gebruikt.
Wortel -koolsalade
Dit gemaakt met paarse/witte kool julienne,ui, geen rode peper sap van limoen ,zonnebloemolie zout en peper dit gemixt
Sriracha-limoen saus
Zure room ,sriracha,geraspte schil van limoen zout en peper
Zelfde saus voor corina maar zonder sriracha voor haar met chilisaus
Nog avocado in plakjes gesneden radijsjes in plakjes en koriander fijn gesneden
De kabeljauw haasjes met zonnebloemolie ingesmeerd en een mix van cajunkruiden erop en ondertussen vast een plankje op de bbq ik heb het direct gedaan tot hij begon te roken en toen de kabeljauw erop tot kerntemperatuur 60 graden
Voordat de kabeljauw klaar was de taco’s/tortilla op de bbq om warm te worden .
Dan de taco’s beleggen met de wortelsalade,avocado,radijsjes,koriander en de kabeljauw hier nog wat van sriracha-limoen saus erover heen en dubbelvouwen.
Voor corina de andere saus
Was het lekker het was heerlijk het was goed gelukt.
Bedankt voor het kijken en nu de foto’s nog
Ingrediënten
De wortelsalade
De sausjes
Radijsjes koriander
De kabeljauw met kruiden
En daar liggen ze
De taco’s erbij
Bijna klaar
In het boek kabeljauw filets maar ik heb kabeljauw haasjes gebruikt.
Wortel -koolsalade
Dit gemaakt met paarse/witte kool julienne,ui, geen rode peper sap van limoen ,zonnebloemolie zout en peper dit gemixt
Sriracha-limoen saus
Zure room ,sriracha,geraspte schil van limoen zout en peper
Zelfde saus voor corina maar zonder sriracha voor haar met chilisaus
Nog avocado in plakjes gesneden radijsjes in plakjes en koriander fijn gesneden
De kabeljauw haasjes met zonnebloemolie ingesmeerd en een mix van cajunkruiden erop en ondertussen vast een plankje op de bbq ik heb het direct gedaan tot hij begon te roken en toen de kabeljauw erop tot kerntemperatuur 60 graden
Voordat de kabeljauw klaar was de taco’s/tortilla op de bbq om warm te worden .
Dan de taco’s beleggen met de wortelsalade,avocado,radijsjes,koriander en de kabeljauw hier nog wat van sriracha-limoen saus erover heen en dubbelvouwen.
Voor corina de andere saus
Was het lekker het was heerlijk het was goed gelukt.
Bedankt voor het kijken en nu de foto’s nog
Ingrediënten
De wortelsalade
De sausjes
Radijsjes koriander
De kabeljauw met kruiden
En daar liggen ze
De taco’s erbij
Bijna klaar