- Berichten
- 441
Beste BBQ vrienden,
Graag stel ik me even voor, ik ben J.W. Ben al zeker 10 jaar bbq fanaat, ben begonnen op een standaard webertje en moet zeggen heb er veel mee gewerkt en doorschade en schande steeds wijzer geworden.
Nu is mijn Pitt uitgebreid met een weber57 een WSM 57 en een blackbastard 57.
Ik bbq het hele jaar door en probeer daarmee de meest uiteenlopende gerechten te bereiden met de Amerikaanse bbqcultuur als inspiratie.
Waarom heb ik me ingeschreven? Om te leren van jullie succes verhalen en misschien zelfs flaters en vind het natuurlijk ook erg mooi om m'n eigen werk met jullie te delen.
Tweede rede is: ik zou graag is meedoen aan een orginele bbq wedstrijd, dat lijkt me echt zo een geweldige ervaring ( ik las dat ik er net 1 gemist heb met een week :-S) .
Ga nu met veel plezier de andere topics lezen!
Groet JW
Graag stel ik me even voor, ik ben J.W. Ben al zeker 10 jaar bbq fanaat, ben begonnen op een standaard webertje en moet zeggen heb er veel mee gewerkt en doorschade en schande steeds wijzer geworden.
Nu is mijn Pitt uitgebreid met een weber57 een WSM 57 en een blackbastard 57.
Ik bbq het hele jaar door en probeer daarmee de meest uiteenlopende gerechten te bereiden met de Amerikaanse bbqcultuur als inspiratie.
Waarom heb ik me ingeschreven? Om te leren van jullie succes verhalen en misschien zelfs flaters en vind het natuurlijk ook erg mooi om m'n eigen werk met jullie te delen.
Tweede rede is: ik zou graag is meedoen aan een orginele bbq wedstrijd, dat lijkt me echt zo een geweldige ervaring ( ik las dat ik er net 1 gemist heb met een week :-S) .
Ga nu met veel plezier de andere topics lezen!
Groet JW