Hi allen! Even voorstellen.
Jordy, 35 jaar en woonachtig in Gelderland. Sinds 2 jaar ben ik aangestoken met het BBQ virus en ben ik begonnen met een Weber Master-Touch GBS Premium E-5775.
Dit alles om het te 'proberen.'
Dit beviel zo goed, dat ik sinds gisteren eigenaar ben van een Kamado Joe Big Joe III.
Regelmatig kijk ik de content van Noskos en NasQ, zodoende dat ik ook hier ben uitgekomen. Iberico varkensvlees is mijn favoriet, met name de ribjes.
Jordy, 35 jaar en woonachtig in Gelderland. Sinds 2 jaar ben ik aangestoken met het BBQ virus en ben ik begonnen met een Weber Master-Touch GBS Premium E-5775.
Dit alles om het te 'proberen.'
Dit beviel zo goed, dat ik sinds gisteren eigenaar ben van een Kamado Joe Big Joe III.
Regelmatig kijk ik de content van Noskos en NasQ, zodoende dat ik ook hier ben uitgekomen. Iberico varkensvlees is mijn favoriet, met name de ribjes.