Beef en Steak

Joost uit Alphen a/d Rijn

GozneyJoost

Tondelzoeker
Berichten
3
Hallo BBQerts! Mijn naam is Joost, ik ben van hetzelfde bouwjaar als BGE en ik woon met de family in het pittoreske Alphen a/d Rijn. Ik BBQ al een flink aantal jaren, heb zelfs een BBQ cateringbedrijf gehad, tot 2,5 jaar geleden. Sinds die tijd heb ik wat diverse projecten gedaan en sinds 1 oktober van dit jaar mag ik voor het waanzinnig mooie Gozney werken om ervoor te zorgen dat we in maart 2025 ook in de Benelux deze prachtige ovens gaan verkopen via een dealernetwerk.

Ik ben erg benieuwd hoe en wat er leeft onder de pizzabakkers in NL en natuurlijk ook wat er op BBQ-gebied voorbij komt. Ben een trouwe luisteraar van de Vurige Verhalen podcast en ik experimenteer ook heel graag op mijn Bastard VX.
 
Welkom op het genootschap Joost!

Ik ben zelf nog niet zo'n pizzabakker maar de gozney is al wel vaker voorbij gekomen op het forum.
Waarom ben je gestopt met je cateringsbedrijf? en wat verkocht je zoal?
Heb er zelf wel vaker over na gedacht om er ooit wat mee te doen, denk wel meer hier op het forum.

Nog over de gozney hier wat leesvoer, vast leuk om te lezen 😄

gozney unboxing

Ook hier kwam de gozney ter spraken
topic
 
Welkom Joost!
 
Welkom op het genootschap Joost!

Ik ben zelf nog niet zo'n pizzabakker maar de gozney is al wel vaker voorbij gekomen op het forum.
Waarom ben je gestopt met je cateringsbedrijf? en wat verkocht je zoal?
Heb er zelf wel vaker over na gedacht om er ooit wat mee te doen, denk wel meer hier op het forum.

Nog over de gozney hier wat leesvoer, vast leuk om te lezen 😄

gozney unboxing

Ook hier kwam de gozney ter spraken
topic
Thanks, Bob! Ben ooit in 2008 begonnen met Pulled Pork en later ook de Pulled Pork Cheeseburger. Laten we het er op houden dat ik in Coronatijd een BBQ-er met een burn out werd..... Geestelijk was het heftig! Dank voor het draadje, tof om te zien dat er al een kleine groep liefhebbers van Gozney in NL is ontstaan.
 
Thanks, Bob! Ben ooit in 2008 begonnen met Pulled Pork en later ook de Pulled Pork Cheeseburger. Laten we het er op houden dat ik in Coronatijd een BBQ-er met een burn out werd..... Geestelijk was het heftig! Dank voor het draadje, tof om te zien dat er al een kleine groep liefhebbers van Gozney in NL is ontstaan.
Ja waren lastige tijden voor velen.. jammer man, nog wel de ambitie het ooit nog op te pakken?
 
Welkom sinds dinsdag ook hier trotse eigenaar van een vx , vandaag 1e keer stoofpotje en mijn vrouw gaat alles maken.

Pizza staat later op de planning dus tips van jou zijn welkom
 
Je bent niet de enige Long-Covid gedupeerde hier.
Welkom bij het Genootschap
 
welkom,
ik ben sinds dit voorjaar een blije bezitter van de ARC XL. heb me toen al afgevraagd waarom dit niet in NL te verkrijgen is. de oven opgehaald bij onze oosterburen maar blij te horen dat er ook in de BENELUX iets komt.
ben benieuwd
 
welkom,
ik ben sinds dit voorjaar een blije bezitter van de ARC XL. heb me toen al afgevraagd waarom dit niet in NL te verkrijgen is. de oven opgehaald bij onze oosterburen maar blij te horen dat er ook in de BENELUX iets komt.
ben benieuwd
Hi Martin, ik heb het me ook een tijdlang afgevraagd. Ze zijn bij Gozney geobsedeerd door de perfecte vlam en doordat de gasdruk in zo'n beetje ieder land anders is bouwen ze voor ieder land een andere brander in de oven. Dus niet alleen de drukregelaar is anders, maar ook de brander. Ondanks dat hoor ik goede verhalen over de 'Duitse' ovens, haha!
 
Terug
Bovenaan Onderaan