Hallo allemaal,
Toch maar even voorstellen. Ik ben Jeroen (Jerome op fora) en ben ook vaak in de weer met de BBQ. Eigenlijk al jaren, maar door mijn buurman genaamd Santino (in het echt is zijn veel minder exotisch
) is de verslaving erger geworden. Hij attendeerde mij ook op dit forum. Ik had al diverse BBQ boeken, maar op advies van R.. hhh Santino heb ik de boeken van Steven R en BBQ & Plancha gekocht. Hier staan hele gave gerechten in!
Dit zijn mijn Partners in Crime:

Ik ben ooit begonnnen met de BierBQ tijdens mijn studie. Was gratis in die tijd bij 12 flesjes Amstel bier. Deze heb ik al 20 jaar, en heel veel sessies mee gedaan. Ook ideaal op vakantie. Eigenlijk is dat de voorloper van de WGA. De 47cm Q ga is waarschijnlijk weg doen omdat ik deze eigenlijk niet meer gebruik. Onlangs heb ik een 57 cm Weber BBQ gekocht en toen ging het helemaal los. Inmiddels heb ik al redelijk wat gerechten gemaakt zoals BCC en Ribs volgens easterwood methode. Ik kan evt foto?s delen indien er behoefte is. Komend weekend ga ik ook weer aan de slag met Moink ballen, Pulled Pork, Ribs en de Jalan alor wings.
Greetz, Jerome
Toch maar even voorstellen. Ik ben Jeroen (Jerome op fora) en ben ook vaak in de weer met de BBQ. Eigenlijk al jaren, maar door mijn buurman genaamd Santino (in het echt is zijn veel minder exotisch

Dit zijn mijn Partners in Crime:

Ik ben ooit begonnnen met de BierBQ tijdens mijn studie. Was gratis in die tijd bij 12 flesjes Amstel bier. Deze heb ik al 20 jaar, en heel veel sessies mee gedaan. Ook ideaal op vakantie. Eigenlijk is dat de voorloper van de WGA. De 47cm Q ga is waarschijnlijk weg doen omdat ik deze eigenlijk niet meer gebruik. Onlangs heb ik een 57 cm Weber BBQ gekocht en toen ging het helemaal los. Inmiddels heb ik al redelijk wat gerechten gemaakt zoals BCC en Ribs volgens easterwood methode. Ik kan evt foto?s delen indien er behoefte is. Komend weekend ga ik ook weer aan de slag met Moink ballen, Pulled Pork, Ribs en de Jalan alor wings.
Greetz, Jerome