Paola
Kooltjesharker
- Berichten
- 108
Ik heb voor het eerst beercan chicken gemaakt. En dit was echt verrukkelijk.
Lekker muziek aan, green baby aan, apple chunk gegooid, conveggtor erop en opgewarmd tot 180 graden.
Kip met olijfolie ingesmeerd en met de Angus & oink exodus rub gemasseerd, want de kiddos vroegen op een heel pittige kip

Eerst de beer blik open gedaan en in een glaasje geschonken. Vandaag ben ik naar de Aziatische toko in Roermond geweest om mijn Aziatische voorrad op te halen. Dus ook Chinese bier gehaald en gebruikt voor deze gerecht. Lekker hè
Kip is indirect gegaard rond 1u 15m tot 1,5 uur in de BGE
Op de laatste 30 minuten heb ik krieltjes erin gegooid en mee laten garen
Geserveerd met de krieltjes, salade en maisbrood
Vandaag heb ik ze gematch met de Chinese bier en een kriek Lambik
Het was een geslaagde avond
Groeten from the wild south en geniet van jullie weekend
Lekker muziek aan, green baby aan, apple chunk gegooid, conveggtor erop en opgewarmd tot 180 graden.
Kip met olijfolie ingesmeerd en met de Angus & oink exodus rub gemasseerd, want de kiddos vroegen op een heel pittige kip
Eerst de beer blik open gedaan en in een glaasje geschonken. Vandaag ben ik naar de Aziatische toko in Roermond geweest om mijn Aziatische voorrad op te halen. Dus ook Chinese bier gehaald en gebruikt voor deze gerecht. Lekker hè
Kip is indirect gegaard rond 1u 15m tot 1,5 uur in de BGE
Op de laatste 30 minuten heb ik krieltjes erin gegooid en mee laten garen
Geserveerd met de krieltjes, salade en maisbrood
Vandaag heb ik ze gematch met de Chinese bier en een kriek Lambik
Het was een geslaagde avond
Groeten from the wild south en geniet van jullie weekend