Beef en Steak

Jerk beercan chicken

Paola

Kooltjesharker
Berichten
108
Ik heb voor het eerst beercan chicken gemaakt. En dit was echt verrukkelijk.

Lekker muziek aan, green baby aan, apple chunk gegooid, conveggtor erop en opgewarmd tot 180 graden.

Kip met olijfolie ingesmeerd en met de Angus & oink exodus rub gemasseerd, want de kiddos vroegen op een heel pittige kip🔥🌶️

Eerst de beer blik open gedaan en in een glaasje geschonken. Vandaag ben ik naar de Aziatische toko in Roermond geweest om mijn Aziatische voorrad op te halen. Dus ook Chinese bier gehaald en gebruikt voor deze gerecht. Lekker hè🍺

Kip is indirect gegaard rond 1u 15m tot 1,5 uur in de BGE💚

Op de laatste 30 minuten heb ik krieltjes erin gegooid en mee laten garen😋

Geserveerd met de krieltjes, salade en maisbrood😍

Vandaag heb ik ze gematch met de Chinese bier en een kriek Lambik🍒

Het was een geslaagde avond🍺

Groeten from the wild south en geniet van jullie weekend🍷

IMG_9928.jpeg


IMG_9917.jpeg


IMG_9918.jpeg


IMG_9919.jpeg


IMG_9920.jpeg


IMG_9921.jpeg


IMG_9922.jpeg


IMG_9923.jpeg


IMG_9924.jpeg


IMG_9926.jpeg


IMG_9930.jpeg


IMG_9932.jpeg


IMG_9933.jpeg


IMG_9934.jpeg


IMG_9929.jpeg
 
Ziet er heerlijk uit. Was dat ook zo? Complimenten!
 
Terug
Bovenaan Onderaan