Beef en Steak

Italiaanse rollade

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Bert
  • Startdatum Startdatum
structor zei:
Nou bedankt Bert, nu heb ik honger. Het ziet er echt fantastisch uit!

Wat ik nog niet helemaal snap, had je nu een requliere procoureur eerst opengesneden? Of heb ik ten onrechte een verkeerd beeld dat een procoureur altijd de enigszins ronde staaf vlees is en dat jij als slager deze vorm platte vorm kunt snijden, maw kan ik van mijn macro procoureur naar jouw formfactor. (Dan kan ik deze net als nanda op de befaamde todo lijst plaatsen).

Ja gewoon in de lengte doorsnijden tot je een platte lap hebt
 
Wat een feest! Nu lkroketten maken? ;)
 
Goed gelukt zeg! En mooie foto's!
Deze gaat ook op mijn lijstje.. en dan op het grillspit proberen...
 
Bert dat was een smakelijk staaltje van rollade maken.
 
hij ziet er heerlijk uit Bert, zo lust ik hem ook
 
Ziet er superlekker uit Bert !
 
zo, maar dat ziet er een partijtje lekker uit! Dit kon ik ook nog wel eens gaan proberen!! Ik mis een kwijl smiley, anders had ie er zeker gestaan

 
Mooi Bert , weer eens een ander idee met de pp , gave foto's.
 
Abraham zei:
Goed gelukt zeg! En mooie foto's!
Deze gaat ook op mijn lijstje.. en dan op het grillspit proberen...

Als je deze net zo gaar maak als ik gedaan heb valt ie absoluut van je spit af.
 
Haha, dat zou gaaf zijn...Ik laat het je weten!
 
Leuk recept, lijkt me erg lekker. Ik heb weer iets voor de kerst BBQ, bedankt
 
Terug
Bovenaan Onderaan