Mijn vrouw wilde graag een "snotgare" rollade. "Zo een die uit elkaar valt" zei ze.
Dus heb ik maar een procureur zonder been meegenomen.
Voor de kruiden salie, rozemarijn, thijm, oregano, knoflook en ui.
Dit eerst even fijn gemalen
De procureur opengesneden
Eerst ingesmeerd met grove pittige groninger mosterd. Kan het nog italiaanser
Daarna bestrooid met zout, peper en paprikapoeder. Daarna de verse kruiden er over verdelen.
Even oprollen en nu gaat hij voor een nachtje in de koelkast om door te trekken.
Morgen op de primo tot een kern van 85 graden.
Dus heb ik maar een procureur zonder been meegenomen.
Voor de kruiden salie, rozemarijn, thijm, oregano, knoflook en ui.
Dit eerst even fijn gemalen
De procureur opengesneden
Eerst ingesmeerd met grove pittige groninger mosterd. Kan het nog italiaanser
Daarna bestrooid met zout, peper en paprikapoeder. Daarna de verse kruiden er over verdelen.
Even oprollen en nu gaat hij voor een nachtje in de koelkast om door te trekken.
Morgen op de primo tot een kern van 85 graden.