Gisteren maar eens een procureur van 2,5 kg in de rub gezet.
		
		
	
	
		 
	
Vandaag om 1/2 9 de kamado voor de allereerste keer in de brand gezet.
		 
	
		 
	
		 
	
Het viel me ontzettend mee om deze gewenste temperatuur te halen en te behouden.
Veel gelezen natuurlijk op dit forum 
 
Nadat de temperatuur de 74 graden had aangetikt de procureur ingesmeerd met een combinatie van bbq saus en honing.
		 
	
Later komt het eind resultaat 
 
Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk
	
		
			
		
		
	
				
			 
	Vandaag om 1/2 9 de kamado voor de allereerste keer in de brand gezet.
 
	 
	 
	Het viel me ontzettend mee om deze gewenste temperatuur te halen en te behouden.
Veel gelezen natuurlijk op dit forum
 
 Nadat de temperatuur de 74 graden had aangetikt de procureur ingesmeerd met een combinatie van bbq saus en honing.
 
	Later komt het eind resultaat
 
 Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk
 
	 
			 
			 
 
		 
  
	 
  
	 
 
		 
  
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		