Hi,
Ik ben Edwin, 42en al jaren BBQ fan. De kunst om een heerlijk stuk vlees, vis of groente van de BBQ te krijgen blijft iets magisch. Het liefst door skills op een simpele Weber Kettle 57cm.
Maar ook al gaat er weinig boven de klassieker op kolen, is low en slow er erg moeilijk op. En voor mijn next step aan wensen, heb ik dus sinds vandaag een Smokefire EX4 Gen2 in bezit.
Lang gezocht en afgewogen. Een Kamado is (nog) niet mijn ding, misschien een keer een kleintje. Traegers zijn prima, maar duur. En de EX4 gen2 is een mooie tussenweg.
Dus met een mooie set aan Noskos mixen ga ik aan de slag en proberen de lekkere lappen vlees, vis en kip van de EX4 te krijgen.
Jamie Oliver, Jord Althuysen boekjes al lang in bezit, tijd om het echt te gaan toepassen. Ik heb er zin an!
Ik ben Edwin, 42en al jaren BBQ fan. De kunst om een heerlijk stuk vlees, vis of groente van de BBQ te krijgen blijft iets magisch. Het liefst door skills op een simpele Weber Kettle 57cm.
Maar ook al gaat er weinig boven de klassieker op kolen, is low en slow er erg moeilijk op. En voor mijn next step aan wensen, heb ik dus sinds vandaag een Smokefire EX4 Gen2 in bezit.
Lang gezocht en afgewogen. Een Kamado is (nog) niet mijn ding, misschien een keer een kleintje. Traegers zijn prima, maar duur. En de EX4 gen2 is een mooie tussenweg.
Dus met een mooie set aan Noskos mixen ga ik aan de slag en proberen de lekkere lappen vlees, vis en kip van de EX4 te krijgen.
Jamie Oliver, Jord Althuysen boekjes al lang in bezit, tijd om het echt te gaan toepassen. Ik heb er zin an!