- Berichten
- 5.531
De eerste zaterdag in september, is het International Bacon Day! Dit jaar is dat zaterdag 05 september
Op het BBQ Genootschap is het traditie dat we deze dag vieren. We vieren International Bacon Day door bacon of iets met bacon te maken, dus MOINK Balls, BLT's, Pig Shots, Pig Candy, het mag allemaal!
Als je nu het bacon stickertje hebt vervalt deze na dit weekend. En als je gedurende dit weekend van 05 september-06 september iets met bacon maakt en de foto daarvan NIET hier in dit draadje plaatsten ik open een nieuw draadje met Klik hier "resultaten Bacon day" 2020 in Charcuterie waar je dan je foto's kunt plaatsen en dan verdien je de fel begeerde bacon sticker voor het komende jaar! ook hier geldt dat minimaal 1 foto van het gerecht op de BBQ een verplichting is.
Ga je zelf bacon maken, hou er dan rekening mee dat het 8 dagen duurt om deze te maken! Mocht je hier dus geen rekening mee hebben gehouden, dan gaat dit niet meer lukken, excuses voor deze late reminder. We hebben het standaard bacon recept aangepast naar de EU regelgeving. Op deze manier kun je het met ons eigen standaard colorozozout maken.
De berekening is te benaderen via de link in de bovenbalk.
Op het BBQ Genootschap is het traditie dat we deze dag vieren. We vieren International Bacon Day door bacon of iets met bacon te maken, dus MOINK Balls, BLT's, Pig Shots, Pig Candy, het mag allemaal!
Als je nu het bacon stickertje hebt vervalt deze na dit weekend. En als je gedurende dit weekend van 05 september-06 september iets met bacon maakt en de foto daarvan NIET hier in dit draadje plaatsten ik open een nieuw draadje met Klik hier "resultaten Bacon day" 2020 in Charcuterie waar je dan je foto's kunt plaatsen en dan verdien je de fel begeerde bacon sticker voor het komende jaar! ook hier geldt dat minimaal 1 foto van het gerecht op de BBQ een verplichting is.
Ga je zelf bacon maken, hou er dan rekening mee dat het 8 dagen duurt om deze te maken! Mocht je hier dus geen rekening mee hebben gehouden, dan gaat dit niet meer lukken, excuses voor deze late reminder. We hebben het standaard bacon recept aangepast naar de EU regelgeving. Op deze manier kun je het met ons eigen standaard colorozozout maken.
De berekening is te benaderen via de link in de bovenbalk.
Laatst bewerkt: