- Berichten
- 12.070
Vandaag eens wat anders geprobeerd met een cheeseburger, de zogenaamde Inside Out versie. Hierbij vul je je burger met kaas in plaats van er een plakje kaas op te leggen.
Ik heb gewoon mijn normale burgers gemengd en afgewogen en daarna de porties nog een keer gedeeld. Een burger is bij mij meestal zo'n 160 gram, dus ik had nu allemaal 80 gram porties.
Het makkelijkste is als je twee redneck hamburgerpersen hebt. In ??n deksel druk je het gehakt plat en iets tegen de randen op, daarna doe je er een handje geraspte kaas in, goed weghouden van de rand. Dan maak je een tweede, dunne burger, in de andere deksel die je op de eerste legt.
De randen moet je goed aandrukken, doe je dit niet dan gaat hij open en loopt al je kaas uit je burger, niet leuk, maar ook een meteen een zooitje in je barbecue!
Ze waren makkelijk te maken op deze manier en erg lekker!!
Ik heb gewoon mijn normale burgers gemengd en afgewogen en daarna de porties nog een keer gedeeld. Een burger is bij mij meestal zo'n 160 gram, dus ik had nu allemaal 80 gram porties.
Het makkelijkste is als je twee redneck hamburgerpersen hebt. In ??n deksel druk je het gehakt plat en iets tegen de randen op, daarna doe je er een handje geraspte kaas in, goed weghouden van de rand. Dan maak je een tweede, dunne burger, in de andere deksel die je op de eerste legt.
De randen moet je goed aandrukken, doe je dit niet dan gaat hij open en loopt al je kaas uit je burger, niet leuk, maar ook een meteen een zooitje in je barbecue!






Ze waren makkelijk te maken op deze manier en erg lekker!!