M
mabbink
Gast
"A good curry always burns twice"Reboot zei:Ziet er onwijs goed uit.
Had je van al die pepers geen ring burn
maar viel heel erg mee, had vrijwel alle zaadjes verwijderd en die maken het juist heet.
Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
"A good curry always burns twice"Reboot zei:Ziet er onwijs goed uit.
Had je van al die pepers geen ring burn
Tamarinde heeft een zuurtje aan de marinade, dus zou het eerder als vervanging van de limoen gebruiken.Looney zei:Zier er lekker uit, had graag even aangeschoven.
Zou je in plaats van Worchester sauce ook Tamarinde kunnen gebruiken?
McPeet zei:Gefeliciteerd met je knor. Deze variant ga ik zeker maken, zat al een tijdje te dubben om een spicy nek te maken. Wist allen nog niet hoe. Bedankt voor het delen.
Heb je er ook een recept beschrijving van?
om het zelf te proberen: http://tenplay.com.au/channel-ten/masterchef/recipes/chocolate-tartnix13 zei:Toetje ziet er ook best uit trouwens
Maar niet laten zien hiermabbink zei:om het zelf te proberen: http://tenplay.com.au/channel-ten/masterchef/recipes/chocolate-tartnix13 zei:Toetje ziet er ook best uit trouwens
Mijn dank is groot. Gaat snel gemaakt wordenmabbink zei:McPeet zei:Gefeliciteerd met je knor. Deze variant ga ik zeker maken, zat al een tijdje te dubben om een spicy nek te maken. Wist allen nog niet hoe. Bedankt voor het delen.
Heb je er ook een recept beschrijving van?
Zeker: zie http://www.bbquality.nl/recepten/pulled-pork-met-een-indonesische-touch/