Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Verplaatst naar de rookkamer, is een algemene BBQ gerelateerde vraag, had ook in materiaal gekund overigens.
De BBQ zelf hoef je als het goed is niet in te branden/seasonen, ik neem aan dat de coating hittebestendig is.
inbranden seasonen doe je om iets te beschermen, en het beschermingsmiddel is vet of olie die na verhitting een harde beschermende laag (patina) vormt tegen invloeden van buitenaf, zoals roest
Inbranden/seasonen van de roosters is meestal wel nodig en dit kun je gewoon doen volgens de pannenhandleiding.
Dat kan natuurlijk in de oven maar is niet aan te raden.
De olie/vet gaat tijdens het seasoning proces aardig walmen en stinken, als je thuis ruzie wilt of uit bent op een echtscheiding moet je het vooral in de oven doen, anders zou ik het gewoon in de BBQ zelf doen.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.