- Berichten
- 175
Morgen (lees vandaag) verwachten we ballenweer dus wat is er dan een beter tijdverdrijf dan heerlijke PP maken 
Ingredi?nten zijn ingekocht plus een mooi stukske vleesch van de keurslager.
Ik zeg klaar voor de start? AF!
# Zoals ik al zei, een mooi stukje vlees (procureur) van iets meer dan 2kg.
# Voor het eerst geen zelfgemaakte Rub, maar Sweet Swine O' mine in de mix met de Habanero Deathdust. (spicy shit)
# In de folie gepakt voor een nachtje in de rub.
Nu lekker aan de JD Tennessee honey en dan morgen weer vroeg aan de slag ;-)
Keep u posted!
*UPDATE*
# Zo kwam vanochtend het vlees na een nachtje koelkast uit de folie.
# Na een uurtje of 3 op de BBQ ziet het er dan zo uit.
# Nog even inspuiten met Appelsap. (Ieder uur even inspuiten)
Wordt vervolgd..
*UPDATE*
# Even temperatuur meten.. Tis klokje rond dus 150?C op het moment.
# We hebben er inmiddels dik 5 uur opzitten.
# Even wat verse JD snippers tussen de briketten gegooid.
# En dat ziet er van binnen dan zo uit
Wordt wederom vervolgd..
*UPDATE*
# De ingredi?nten voor de saus er maar eens bij gepakt.
# De saus.. (HOT HOT HOT)
# Owja hoe zou het staan met het stukske vlees?
*LAATSTE UPDATE*
# Na ongeveer 8 uur kon het vlees van de BBQ. (Temp tussen de 85?C en 90?C)
# Omdat we nog even het vlees laten rusten is er tijd voor de Coleslaw.
# Uiteindelijk komt het vlees zo uit de folie.
# Binnenkant ziet er ook fantastisch uit!
# Nog ff verder pullen..
# En dan het eindresultaat!
Het was weer een heerlijke sessie om te doen!
Morgen kliekjesdag met Nasi Goreng erbij
Dit was 'm weer.. Have fun!
Groeten Pat!

Ingredi?nten zijn ingekocht plus een mooi stukske vleesch van de keurslager.
Ik zeg klaar voor de start? AF!
# Zoals ik al zei, een mooi stukje vlees (procureur) van iets meer dan 2kg.

# Voor het eerst geen zelfgemaakte Rub, maar Sweet Swine O' mine in de mix met de Habanero Deathdust. (spicy shit)

# In de folie gepakt voor een nachtje in de rub.

Nu lekker aan de JD Tennessee honey en dan morgen weer vroeg aan de slag ;-)
Keep u posted!
*UPDATE*
# Zo kwam vanochtend het vlees na een nachtje koelkast uit de folie.

# Na een uurtje of 3 op de BBQ ziet het er dan zo uit.

# Nog even inspuiten met Appelsap. (Ieder uur even inspuiten)

Wordt vervolgd..

*UPDATE*
# Even temperatuur meten.. Tis klokje rond dus 150?C op het moment.

# We hebben er inmiddels dik 5 uur opzitten.

# Even wat verse JD snippers tussen de briketten gegooid.

# En dat ziet er van binnen dan zo uit


Wordt wederom vervolgd..
*UPDATE*
# De ingredi?nten voor de saus er maar eens bij gepakt.

# De saus.. (HOT HOT HOT)

# Owja hoe zou het staan met het stukske vlees?


*LAATSTE UPDATE*
# Na ongeveer 8 uur kon het vlees van de BBQ. (Temp tussen de 85?C en 90?C)

# Omdat we nog even het vlees laten rusten is er tijd voor de Coleslaw.

# Uiteindelijk komt het vlees zo uit de folie.

# Binnenkant ziet er ook fantastisch uit!


# Nog ff verder pullen..

# En dan het eindresultaat!

Het was weer een heerlijke sessie om te doen!
Morgen kliekjesdag met Nasi Goreng erbij

Dit was 'm weer.. Have fun!
Groeten Pat!