Hallo allemaal!
Ik ben nieuw hier. Mijn naam is Vincent en ik heb 30 lentes op de teller staan. Geboren Brabander wonend in Nijmegen.
In de tuin staat een mooie Tepro Toronto Click. Met het 'luxe'-bbq-gereedschap van de supermarkt. Extra 'hardware' is ondertussen besteld. (Vleesklauwen, thermometer, injector, rook-kistje, etc)
Na de nodige hamburgers, kip-sate's en speklapjes (on)gecontroleerd te hebben gecremeerd, vond ik het tijd om mij meer te verdiepen in het eten wat wij op de BBQ leggen.
In eerste instantie ben ik (samen met vrouwlief) aan de slag gegaan om zelf marinades te maken voor varkenshaas- en biefspiezen. Dit is leuk, maar is het toch niet helemaal. Uiteindelijk sta je met een tang in je handen het vlees opnieuw te mishandelen.
Na wat gepruts met de kolen en briketten van de supermarkt, ben ik me (op internet) steeds meer gaan verdiepen in de 'kunst' achter het grillen en barbeque'en. (Schrijf je dat zo?) En nu ik bijna alle Noskos-filmpjes op YouTube heb gezien en meer honger gekregen heb dat ooit tevoren (waarvoor dank, Dennis), vond ik het tijd me aan te melden op dit forum.
Ik hoop hier leuke verhalen te lezen, mooi vlees op de foto's te zien en mijn ervaringen te kunnen en mogen delen met gelijkgezinden. Vooral het lezen van, en reageren op Tips & Tricks zal ik in het begin veel doen. Als het weer een beetje meewerkt hoop ik de aankomende weken (ein-de-lijk vakantie) mijn BBQ-Bucketlist te kunnen starten. Denk aan Pulled Pork, Beercan Chicken, Picanha.
Ik ben nieuw hier. Mijn naam is Vincent en ik heb 30 lentes op de teller staan. Geboren Brabander wonend in Nijmegen.
In de tuin staat een mooie Tepro Toronto Click. Met het 'luxe'-bbq-gereedschap van de supermarkt. Extra 'hardware' is ondertussen besteld. (Vleesklauwen, thermometer, injector, rook-kistje, etc)
Na de nodige hamburgers, kip-sate's en speklapjes (on)gecontroleerd te hebben gecremeerd, vond ik het tijd om mij meer te verdiepen in het eten wat wij op de BBQ leggen.
In eerste instantie ben ik (samen met vrouwlief) aan de slag gegaan om zelf marinades te maken voor varkenshaas- en biefspiezen. Dit is leuk, maar is het toch niet helemaal. Uiteindelijk sta je met een tang in je handen het vlees opnieuw te mishandelen.
Na wat gepruts met de kolen en briketten van de supermarkt, ben ik me (op internet) steeds meer gaan verdiepen in de 'kunst' achter het grillen en barbeque'en. (Schrijf je dat zo?) En nu ik bijna alle Noskos-filmpjes op YouTube heb gezien en meer honger gekregen heb dat ooit tevoren (waarvoor dank, Dennis), vond ik het tijd me aan te melden op dit forum.
Ik hoop hier leuke verhalen te lezen, mooi vlees op de foto's te zien en mijn ervaringen te kunnen en mogen delen met gelijkgezinden. Vooral het lezen van, en reageren op Tips & Tricks zal ik in het begin veel doen. Als het weer een beetje meewerkt hoop ik de aankomende weken (ein-de-lijk vakantie) mijn BBQ-Bucketlist te kunnen starten. Denk aan Pulled Pork, Beercan Chicken, Picanha.
Laatst bewerkt: