Beef en Steak

Igrill vraag kernmeter

 

Xplosiv

Stoker
Berichten
372
Hallo,

Mijn kernthemometer piept bij nog niet bereikte kerntempratuur.
En hierna loopt hij langzaam op.

Een 2e meter geeft ruim 5 graden meer aan. In een dikker stuk van t vlees.

Zou het kunnen door dat ik het vlees gekwast heb. Er zit suiker door. Na de eerste keer begon hij er mee.

f96df045196d4f5f59d7e0fe54ce36b9.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk
 
Is het niet omdat de temp nog door loopt tijdens het rusten?
 
Kan ook zo zijn dat je 2e temp lager in het vlees zit.. dus ook al is het dikker dan zit je in een warmere laag.. maar lastig te zeggen zonder een fotootje.. ;-)

Sent from my SM-G965F using Tapatalk
 
Heb geen foto

De meters doen het nog. Heb er met de waterkoker 60 graden warm water over gedaan. Beide gaven 55 aan. Nu heeft het water natuurlijk hitte verloren onderweg.

Zou het door taai vlees kunnen komen?
T bleek niet de meest malse beenham te zijn namelijk.


Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan