- Berichten
- 6.254
Zoals donderdag al gemeld vrijdag bij Beef & Steak een Ierse sherwood Jacobs ladder, 2800 gr., met een zak hickory chunks besteld . Deze zijn aan het eind van de middag netjes geleverd.
Gister begin van de middag de Q aaangestoken en naar 120 graden gebracht. Ondertussen wat vet verwijderd en rub aangebracht
2 blokjes chunks op het houtkool gelged, plate setter emt lekbak en rooster geplaatst en het vleeserop gelegd.
Toen liep ik tegen een probleem aan, of het stukkie vlees was te groot of m'n medium egg te klein. Heb besloten dat m'n egg te klein was.
Gecontroleerd of de temp. nog goed ingesteld stond, stond tie, en maar boodschappen gaan doen.
Na 3 uur was het tijd om te kijken
Vlees mooi terug getrokken en gekleurd, inpakken maar.
Omdat ik geen butchpaper had dacht ik bakpapier te gebruiken, dit ook gedaan, maar het waren losse vellen. uieindelijk wel het gevecht gewonnen, pak bijna leeg, maar het was een strijd.
Na een uurtje een kerntemperatuur van 92 raden bereikt en effe uit laten dampen
Klaar
Dat heeft gesmaakt.
Omdat de rechter zijde wat dunner was, was dat voor m'n vriendin. Die houd ervan als het vlees wat doder is.
Met boodschappen doen een kant en klare salade gehaald voor de vorm.
Als ik vlees eet dan hoeft er van mij eigenlijk niets bij en had voor mezelf een aardig stukkie gepakt. Is niet helemaal op gegaan dus vanavond nog een klein stukkie
Gister begin van de middag de Q aaangestoken en naar 120 graden gebracht. Ondertussen wat vet verwijderd en rub aangebracht
2 blokjes chunks op het houtkool gelged, plate setter emt lekbak en rooster geplaatst en het vleeserop gelegd.
Toen liep ik tegen een probleem aan, of het stukkie vlees was te groot of m'n medium egg te klein. Heb besloten dat m'n egg te klein was.
Gecontroleerd of de temp. nog goed ingesteld stond, stond tie, en maar boodschappen gaan doen.
Na 3 uur was het tijd om te kijken
Vlees mooi terug getrokken en gekleurd, inpakken maar.
Omdat ik geen butchpaper had dacht ik bakpapier te gebruiken, dit ook gedaan, maar het waren losse vellen. uieindelijk wel het gevecht gewonnen, pak bijna leeg, maar het was een strijd.
Na een uurtje een kerntemperatuur van 92 raden bereikt en effe uit laten dampen
Klaar
Dat heeft gesmaakt.
Omdat de rechter zijde wat dunner was, was dat voor m'n vriendin. Die houd ervan als het vlees wat doder is.
Met boodschappen doen een kant en klare salade gehaald voor de vorm.
Als ik vlees eet dan hoeft er van mij eigenlijk niets bij en had voor mezelf een aardig stukkie gepakt. Is niet helemaal op gegaan dus vanavond nog een klein stukkie
Laatst bewerkt: