Beef en Steak

Iberico Spareribs 3-2-1

 
 

El Mariachi

Kooltjesharker
Berichten
145
Vandaag de Iberico Spareribs maar eens op het groene ei.
Gisterenavond het vlies verwijderd, de ribjes een klein beetje ingesneden en de ribs in de rub gezet. Qua smaak komen deze ribs dan het beste tot hun recht ben ik van mening...
Ik zal in de loop vd dag wat foto's en ervaringen delen.
Fijne vaderdag, dat gaat hier wel lukken😎

20200620_223634.jpg


20200620_223722.jpg


20200620_223639.jpg


20200620_223826.jpg


20200620_224710.jpg
 
Vanmorgen eerst maar eens een keer leeggeschept en de kolen / as gescheiden. Stiekem toch best wat as...... een halve emmer vol.
Aangezien dochterlief vegetarisch is en eigenlijk geen leven heeft hier in huis eerst maar een lekker vegahapje gemaakt. De courgetterolletjes (zie vega) , erg smaakvol!
Die maken we vaker. Nu t echte werk. BGE op 90 graden indirect en een schaaltje appelsap in de BGE.

20200621_121024.jpg


20200621_122921.jpg


20200621_135618.jpg
 
Ribben zien er al goed uit, ingepakt met een beetje appelsap. Schaaltje met cherrytomaatjes erbij. In olijfolie, knoflook, rozemarijn, koriander, grof zout en zwarte peper. Altijd lekker👌

20200621_154551.jpg


20200621_155133.jpg
 
Een lekkere La Chouffe erbij, ribjes uitgepakt, bbq-saus erop en weer ff terug.... vallen nu als van t bot😜

20200621_171407.jpg


20200621_174138.jpg


20200621_174752.jpg
 
Ik heb geen gekke dingen gezien 🤪 (y)
 
Dat ziet er prima uit zo’n courgetterolletje is ook lekker als je er een plakje ontbijtspek in doet niet leuk voor je dochter maar wel lekker


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Terug
Bovenaan Onderaan