Vandaag maar eens wat buikspare ribs van het Iberico varken op de WSM. Ribje van ruim 1600 gram.
Gisteren uit de vriezer gehaald en rustig laten ontdooien.
Vliezen eraf gehaald en ingesmeerd met voornamelijk peper en zout (Iberico heeft al veel smaak van zich zelf) en beetje paprikapoeder, knoflookpoeder, uienpoeder en bruine suiker.
Ligt nu in de koelkast en zal rond 12.00 op de WSM gaan.
Wil 3-2-1 gaan proberen, het is een dik bevleesde rib dus dat moet kunnen.
Heb er nu al zin in!
Hierbij de eerste foto. rest volgt later.
Gisteren uit de vriezer gehaald en rustig laten ontdooien.
Vliezen eraf gehaald en ingesmeerd met voornamelijk peper en zout (Iberico heeft al veel smaak van zich zelf) en beetje paprikapoeder, knoflookpoeder, uienpoeder en bruine suiker.
Ligt nu in de koelkast en zal rond 12.00 op de WSM gaan.
Wil 3-2-1 gaan proberen, het is een dik bevleesde rib dus dat moet kunnen.
Heb er nu al zin in!
Hierbij de eerste foto. rest volgt later.