- Berichten
- 545
Toch maar even een klein verslagje van vandaag
Gisteravond de ribbetjes ontvliest.
Wat me opvalt is dat de iberico vetter is dan de "normale" ribs.
Zojuist alles is de dry rub gezet die ik uit Aruba (import USA). Nog niet eerder iets mee gedaan, maar ik heb hem wel even geproefd en hij is lekker!
Het wordt de Badia Holy Smook.
https://youtu.be/G_t3AWhtQXU
Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A5010 met Tapatalk
Gisteravond de ribbetjes ontvliest.
Wat me opvalt is dat de iberico vetter is dan de "normale" ribs.
Zojuist alles is de dry rub gezet die ik uit Aruba (import USA). Nog niet eerder iets mee gedaan, maar ik heb hem wel even geproefd en hij is lekker!
Het wordt de Badia Holy Smook.
https://youtu.be/G_t3AWhtQXU



Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A5010 met Tapatalk