- Berichten
- 242
Vandaag zin om de Q aan te steken en gelukkig lagen er nog ribfingers in de vriezer 
Na wat googlen een leuk recept gevonden bij de butchery. (Linkje onderaan)
Rub gemaakt, ingrediënten voor de glaze alvast afgemeten en de fingers in de rub.
In een ziplockbag een paar uur laten liggen.
De Q klaargemaakt voor 110 graden en indirect grillen. Een paar rookblokje citrushout erbij toen hij op temperatuur was.
De fingers op het rooster en de temperatuur een beetje in de gaten houden.
Na 1,5 uur het eerste laagje glaze erop. Ondertussen wat friet in de oven gebakken. En na een kwartiertje de fingers omgedraaid en de andere kant ingesmeerd.
Top maaltje al zeg ik zelf
(En we hadden zelfs wat over… dus morgen
)
butchery.nl
https://butchery.nl/recepten/iberico-rib-fingers-babi-pangang-style/

Na wat googlen een leuk recept gevonden bij de butchery. (Linkje onderaan)
Rub gemaakt, ingrediënten voor de glaze alvast afgemeten en de fingers in de rub.
In een ziplockbag een paar uur laten liggen.
De Q klaargemaakt voor 110 graden en indirect grillen. Een paar rookblokje citrushout erbij toen hij op temperatuur was.
De fingers op het rooster en de temperatuur een beetje in de gaten houden.
Na 1,5 uur het eerste laagje glaze erop. Ondertussen wat friet in de oven gebakken. En na een kwartiertje de fingers omgedraaid en de andere kant ingesmeerd.
Top maaltje al zeg ik zelf

(En we hadden zelfs wat over… dus morgen


Iberico Rib Fingers Babi Pangang Style
Iberico rib fingers babi pangang style. Klinkt goddelijk toch? Bekijk het recept op butchery.nl
Laatst bewerkt: